Bijzonder Huis ten Wolde Wellness en Golfarrangement

categorie: Arrangementen

Golfclub Havelte

Bijzonder Huis ten Wolde Wellness en Golfarrangement

  • 1 overnachting in een comfort kamer (op basis van twee personen)
  • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Wellness arrangement: voetenbad, uitgebreide gelaatsbehandeling, rugmassage, gebruik van sauna/stoombad en zwembad
  • 1 x 18 holes greenfee bij Golfclub Havelte

Prijs per persoon vanaf € 175,00
Extra dag bij te boeken incl. greenfee v.a € 72,50 p.p.
De bovenstaande prijzen zijn op basis van tweepersoonsbezetting 

GOLFARRANGEMENTEN HUIS TEN WOLDE

Golfen en genieten van rust en ruimte op de 18-holes golfbaan van Golfclub Havelte en in het luxueuze Huis ten Wolde. Speciaal voor golfliefhebbers hebben we diverse golfarrangementen samengesteld om te genieten en ontspannen op de schitterende golfbaan van Havelte en in het beeldschone Huis ten Wolde. Beide locaties liggen midden in de natuur en bieden volop mogelijkheden om te genieten en ontspannen. En als u het wellness- en golf arrangement kiest, kunnen ook uw niet-golfende metgezellen genieten en tot rust komen in de persoonlijke sfeer van onze mooie Beauty en Wellness.

GOLFCLUB HAVELTE

De mooie 18-holes golfbaan met A-status van Golf Club Havelte ligt in Zuidwest Drenthe, op 15 autominuten van Huis ten Wolde. Aan de westkant ligt het Holtingerveld, waar de schapen grazen. Ten Oosten ligt het Uffelter Binnenveld en de noord- en oostzijde van de mooie baan wordt omsloten door het Uffelter zand met zijn hoogteverschillen en het Finse meertje.
De eerste 9 holes zijn gesitueerd op een terrein met de uitstraling van een coulissenlandschap. De tweede 9 holes hebben een meer parkachtig karakter. Enkele waterpartijen en oude bomen verhogen de moeilijkheidsgraad. Er zijn nauwelijks omgevingsgeluiden; hooguit het zingen van de vogels.

Ga voor alle informatie naar www.huistenwolde.nl.