Overnachten in een prachtige omgeving

Iedere accommodatie in Het nationale park van Drenthe is uniek. Er zijn overnachtingsplekken midden in de nationale parken, maar ook in het centrum van de vele mooie dorpen, pal aan de middeleeuwse brinken. In al deze logementen staat gastvrijheid voorop! Wij bieden hotels voor iedere smaak en in iedere prijsklasse.

Ontdek welk arrangement bij je past

Wil je optimaal genieten van cultuur én natuur in combinatie met een heerlijk ontspannend verblijf, boek dan een arrangement. Je hoeft dan na aankomst alleen nog maar te genieten! Veel hotels bieden tal van aantrekkelijke arrangementen. Bijvoorbeeld een overnachting inclusief een heerlijke lunch en een fietstocht, met fietsen en route inbegrepen. Zo kom je op de mooiste plekken. Of ga je voor een luxe verwenarrangement? Kijk eens bij de arrangementen of op de websites van de hotels zelf. 

Naast hotels zijn er ook verscheidene sfeervolle pensions in Het nationale park van Drenthe te vinden. De gastvrouw of gastheer van het pension heet je bij aankomst van harte welkom. Op de meeste plaatsen kun je overnachten op basis van logies en ontbijt. De pensions verhuren meestal maar enkele kamers. Dankzij die kleinschaligheid kun je genieten van veel persoonlijke aandacht.