Overnachten

Iedere accommodatie in Het nationale park van Drenthe is uniek. Zo zijn er overnachtingsmogelijkheden die prachtig gelegen zijn in één van de nationale parken of juist midden in een dorp aan één van de authentieke brinken. De verschillende logementen blinken allemaal uit in gastheerschap. Proef zelf de gastvrijheid maar eens.Wij bieden hotels voor iedere gelegenheid en in iedere prijsklasse. Uiteraard kun je kiezen uit logies en ontbijt, halfpension of volpension. Kies voor één van de arrangementen, waardoor je optimaal kunt genieten van een combinatie cultuur, natuur in combinatie met een prettig verbijf.

Ontdek welk arrangement bij jou past 

Een vakantie in Het nationale park van Drenthe kun je zelf samen- stellen. Maar veel hotels bieden ook de mogelijkheid om te kiezen voor een aantrekkelijk arrangement inclusief bijvoorbeeld een heer- lijke lunch en een fietstocht. Kijk op onze website bij de arrange- menten of de website van de hotels zelf. 

Naast hotels zijn er ook volop knusse pensions in Het nationale park van Drenthe te vinden.  De gastvrouw of gastheer van het pension heet je van harte welkom tijdens je bezoek. Op de meeste plaatsen kun je overnachten op basis van logies en ontbijt. De penions verhuren meestal maar enkele kamers, waardoor je kunt genieten van veel persoonlijke aandacht.