NIEUW: grensverleggend horecacomplex Restaurant en Bowling Het Meer

categorie: Vledder

Work in progress: Hotel Brinkzicht en Restaurant Bowling Het Meer wordt betoverend mooi

"Even gluren bij”… Een nieuwe rubriek waarbij informeren en inspireren over alles wat er in de omgeving gebeurt centraal staat! In de allereerste editie nemen we een kijkje bij Hotel Brinkzicht. Ondernemer Harrie de Jong vertelt ons alles over een prachtige uitbreiding van het bedrijf: Restaurant Bowling “Het Meer”.

Wie nu langs de authentieke brink in Vledder rijdt zal nieuwsgierig opkijken… Want wat gebeurt er allemaal achter de schermen van het familiebedrijf dat al sinds 1984 in handen van de familie de Jong is? Al bijna een jaar is het pand het toneel van een opvallende bedrijvigheid. Het hotel krijgt een complete renovatie en tegelijk ontplooit zich hier Restaurant en Bowling Het Meer.

Het Meer is van iedereen
Wist je dat op deze plek in Vledder ooit ‘Het Meer’ lag? Een ven waar inwoners vroeger voor het eerst kennis maakten met ijs en leerden schaatsen? ‘De bodem van het ven leek ons een geweldige plek voor de bowling. Die combineren we met een volledig nieuw opgetrokken å la carte restaurant, waar je gezellig en in stijl terecht kunt voor lunch, diner of een drankje. En onze hotelgasten kunnen er ontbijten.’ Toegankelijkheid en kwaliteit zjjn twee belangrijke speerpunten voor het horecacomplex, want ‘Het Meer is van iedereen’.
‘We bieden een hoogwaardige mix van entertainment en gastvrijheid, maar ons horecacomplex blijft toegankelijk voor iedere gast. Je kunt bij ons terecht voor uiteenlopende activiteiten en arrangementen; van bridge tot bingo en van bruiloft tot zakelijke meetings. Denk ook aan kinderfeestjes met bowlen, iets te drinken, een (gezonde) snack en natuurlijk frites. We gaan een brede doelgroep bedienen, want of je nu met zijn tweetjes gezellig wilt dineren of juist feest met familie, vrienden, vereniging of sportclub wilt vieren, er is van alles mogelijk voor iedereen!’

Met restaurant en bowling Het Meer richt het bedrijft zich in eerste instantie op Westerveld en de omliggende plaatsen en natuurljk op alle gasten die in de regio verblijven. 'Vanuit de nieuwe formule willen we een sterke binding ontwikkelen met de dorpsgemeenschap en de regio. Ook hebben we serieuze plannen voor de organisatie van festivals die passen bij het landelijke karakter van Westerveld’.

De realisatie van het totaalproject gebeurt op innovatieve en duurzame wijze. Enkele duurzame technieken zijn warmterterugwinning, vloerverwarming en een dak van gras. Innovatief? Ja, 'de bowling is straks geschikt voor professionele wedstrijden, want de banen hebben wedstrijdformaat en een spectaculaire LED-lichtshow met steeds andere kleuren. Je vindt er straks de laatste snufjes zoals een sound- en beamershow, lasers en zelfs luchtdruktechnologie, een primeur voor Nederland!'

Opening
Voordat de deuren van Restaurant en Bowling Het Meer openen, moet er nog veel werk worden verzet, maar alles verloopt volgens planning, en dat is fijn! De opening zal in januari plaatsvinden. Meer lezen? Blijf op de hoogte via Hotel Brinkzicht & Restaurant & Bowling Het Meer. Lees ter inspiratie het interview in de nieuwe In Westerveld Magazine welke half november verschijnt.

Eén ding is zeker, het belooft een prachtig, grensverleggend horecacomplex te worden in Drenthe.