Interessante (najaars) ondernemersbijeenkomsten

MTB Van der Valktocht

Het najaar staat weer in het teken van een aantal interessante presentaties en congressen. Noteer de volgende data alvast in je agenda en meld je aan voor één van de volgende bijeenkomsten in november en december:

  • 6 december | Recreatiecongres met thema 'Investeren in Drenthe' | locatie Theater de Kimme te Zuidlaren
  • 30 oktober | Drenthe, een sterk merk door Marketing Drenthe | locatie Hof van Saksen
  • 5 november | Bijeenkomst Duitse gast | locatie Buitencentrum de Poort Ruinen
  • 5 november | Cursus gastheerschap van de Drents - Friese grensstreek

Recreatiecongres 'Investeren in Drenthe'

Met een jaarlijks wisselend thema speelt het Recreatiecongres in op trends, ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden. Het programma is op het thema afgestemd. In het ochtenddeel laten inspirerende en verdiepende workshops jou werken aan de antwoorden voor de uitdagingen van morgen. In het middagdeel delen boeiende sprekers hun visie met alle gasten. Het congres eindigt altijd met een vleugje humor. In de pauzes en tijdens de lunch is er voldoende gelegenheid om in gesprek te gaan met de andere congresgangers.

Aanmelden voor het Recreatiecongres

Drenthe een sterk merk

Het Recreatieschap, de Provincie Drenthe en Marketing Drenthe organiseren op dinsdag 30 oktober as de bijeenkomst: 'Drenthe, een sterk merk'. Tijdens de bijeenkomst staat een presentatie mbt de jaarplannen voor 2019 centraal. Tevens wordt hier de mogelijkheid gesproken om aan te haken voor ondernemers. Kortom een interessante middag voor toeristisch- recreatieve ondernemers uit de regio!

Bijeenkomst Duitse gast

Drenthe zet sterker in op het aantrekken van inkomende toeristen met name uit ons buurland Duitsland. Maar wat vindt de Duitse gast belangrijk in marketing uitingen en hoe zorg jij voor een gastvrije kennismaking met je organisatie? Karin Lubs helpt je als deskundige graag op weg! Zij kan in een praktijkgerichte workshop vertellen waar jullie potentiële Duitse gasten gevoelig voor zijn. 

 

Aanmelden voor de bijeenkomst Duitse Gast

Cursus gastheerschap van de Drents - Friese grensstreek

Wil je dat jouw gasten de regio optimaal beleven? Meld je dan aan voor de nieuwe cursus Gasteer/Gastvrouw van het Landschap die op 5 november start. Als Gastheer/Gastvouw van het Landschap weet je wat er in jouw omgeving te beleven is op het gebied van natuur, landschap en cultuur. Je kent de bezienswaardigheden in je gebied en met name ook de verhalen die daarbij horen. En nog belangrijker: je weet hoe je ze kan doorvertellen aan je gasten. Tijdens het programma wissel je ervaringen uit en ontwikkel je alle benodigde vaardigheden.

De cursus bestaat uit vier afwisselende modules.

Benieuwd? Meer informatie en aanmelden kan via IVN