Unieke horecazaken in Diever bundelen de kracht van ruimte, rust en gastvrijheid.

Er gloort weer perspectief voor de Horeca met de opening per 1 juni.
Dat gaat gepaard met een flink aantal beperkingen. Voor enkele horeca-
bedrijven zijn deze maatregelen geen punt. Daar is juist volop ruimte om gasten veilig én sfeervol te ontvangen, op 1,5-meter van elkaar. Zonder concessies te doen aan de formule.
Landhotel Diever en het om de hoek gelegen Villa BlauwHemel zijn zulke bedrijven. Beide liggen in Nationaal Park het Drents-Friese Wold en beschikken zowel buiten als binnen over volop ruimte voor een onbezorgd en veilig verblijf. De twee Horecabedrijven blijven zelfstandige ondernemingen, met elk een eigen signatuur. Wat ze delen zijn ruimte, rust en een hoog niveau van gastvrijheid. Ze bundelen nu hun unieke kwaliteiten voor een nog leuker verblijf in Drenthe.

Drenthe, vakantiebestemming bij uitstek. Juist nu!

De drie Noordelijke provincies zijn beduidend minder geraakt door Covid-19. Er is hier zo veel ruimte. Dat maakt het lastiger voor het virus om zich te verspreiden. De grote aantallen toeristen die Drenthe jaarlijks ontvangt zie je in de uitgestrekte bossen en wouden nauwelijks. Te voet, te paard, met fiets of ATB; je kunt eindeloos toeren zonder iemand tegen te komen.

Krachtige samenwerking aan de bosrand van Diever

In één van de mooiste gebieden van Drenthe, direct aan de dorpsrand, liggen Landhotel Diever en Villa BlauwHemel. In ruim 10 jaar heeft eigenaresse Lisa Hulskamp met haar team een bloeiend hotel-restaurant opgebouwd. Ruwan Berculo en Mikael Lindqvist hebben afgelopen jaar Villa BlauwHemel geopend met de brasserie en het restaurant, op de locatie tegenover het Shakespearetheater Diever.


Landhotel Diever


Villa BlauwHemel

Lisa en Ruwan hebben beide de Hoge Hotelschool Maastricht gedaan.
Ze hervinden elkaar nu in Diever in het gezamenlijk aanbieden van mooie arrangementen gericht op echt lekker eten én goed slapen. “Hoe langer je blijft, des te gevarieerder het arrangement”, aldus Lisa Hulskamp. Die ook nog een heerlijke Spaanse Tapasbar in Dieverbrug als dineroptie aanbiedt. “En wat dacht je van het ontbijt in de serre van het Landhotel elke ochtend. Da’s een geweldig begin van de dag”, voegt Lisa toe.   

“Een paar nachtjes verblijven in het Landhotel mét diner bij Villa Blauwhemel maakt een verblijf nog leuker want beide keukens bieden een eigen signatuur”, aldus Mikael Lindqvist. Drenthe is uniek in Nederland. Je kunt er gemakkelijk een week of wat vertoeven. “Tegelijkertijd willen steeds meer gasten één avond uitgebreid tafelen bij BlauwHemel én blijven slapen. De samenwerking met het Landhotel maakt dat nu heel aantrekkelijk”, aldus Ruwan Berculo.  

De Beide horecabedrijven publiceren op hun websites en middels nieuws-
brieven de arrangementen en mogelijkheden. Ze verwachten met hun samen-
werking flink meer gasten naar Drenthe te trekken. Voor een langer verblijf ook. En daar profiteren nog heel veel meer bedrijven in de Drentse toeristische sector van.

Websites: https://landhoteldiever.nl
                https://www.villablauwhemel.nl