Geen meivakantie voor de dierenparken, maar Taman Indonesia start online actie op koningsdag.

Dierenpark Taman Indonesia houdt 27 april op koningsdag een ludieke online veiling waarbij bijzondere items geveild worden. 

Dierenpark Taman Indonesia had gehoopt de mei vakantie alweer volop te kunnen draaien. Helaas gooit het COVID-19 nog steeds roet in het eten, en mogen, op zijn vroegst, pas 11 mei de parkdeuren weer geopend worden.
Daarom komt het dierenpark met een leuk online event, waar de mensen kunnen struinen tussen unieke spullen met thema’s als muziek, de Indonesische keuken, kunst en kleding. 

Online veiling op facebook
Op 27 april, koningsdag, zullen gedurende de dag diverse kavels met thema’s op facebook geplaatst worden. Facebook bezoekers mogen bieden op deze items, en op 30 april horen ze wie het item mee naar huis mag nemen en dus het hoogste bod had.

Wil je deze veiling bekijken, volg dan Taman Indonesia op Facebook, door op de ‘like’ knop te drukken. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de items die geveild worden. Je vind de veiling op www.facebook.com/DierenparkTamanIndonesia/

Unieke items van onder andere Doe Maar, Wieteke van Dort en Marion Bloem
Naast gesigneerde muziek items van Doe Maar en Ernst Jansz, kom je op de veiling ook vinyl tegen van tante Lien (Wieteke van Dort), een Indonesische voetbalshirt van voormalig FC Groningen spits Sergio van Dijk, kunst van schrijfster Marion Bloem, gekkigheid van cabaretier Ricky Risolles, kleding van Ruben Fernhout en meer bijzondere items van bekende Indische Nederlanders. Houd facebook in de gaten!


Ernst Jansz van Doe Maar

Unieke belevingen worden geveild
Ben je op zoek naar een unieke beleving? Ook dan is het de moeite de veiling in de smiezen te houden. Een romantisch privé concertje bijvoorbeeld van Kim Pendjol & Norman Kapoyos in een Javaans huisje op het park, of een etentje voor 2 in de tropische tuin, bereid door chefkok Stanly Rutten van Rumah Rasa. Ook kan je meebieden op het allereerste entreekaartje van komend seizoen!

Kleding van Dian Oerip, Masa Cinta en Endless Weekend
Kleding is een uniek onderwerp in de veiling. Indonesische mode-ontwerpster Dian Oerip schenkt een kledingset, rechtstreeks afkomstig van runway. Ze is geïnspireerd door reizen en de diversiteit aan culturen in Indonesie, en verwerkt dit in haar kleding. Ook het merk Masa Cinta, van DJ Ruben Fernhout (PartySquad) zal aanwezig zijn op de veiling, net als Endless Weekend, het kledingmerk van de vloggers Tara en Larissa Verbon, bekend van you tube. 

              
               Dian Oerip

Onthulling items voor de veiling
De komende 2 weken zullen de items onthult worden op www.facebook.com/DierenparkTamanIndonesia en vanaf 27 april kun je je bod doen op de artikelen. Elke uur zullen er nieuwe items geplaats worden, en tussendoor worden de kijkers online verwend met Indonesische dans en muziek.

Doe mee, neem een kijkje en steun de dieren van Taman Indonesia!

Ga voor alle informatie naar www.taman-indonesia.nl.

Dierenpark Taman Indonesia
Kallenkote 53
8345 HE Kallenkote
Tel. 0521-511189 

Bij Dierenpark Taman Indonesia vind je allerlei bijzondere dieren uit Indonesie zoals de Binturong, de Loewaks en Maleise Bosuilen, en kun je genieten van Indische hapjes en drankjes, een kijkje nemen in een Mentawai paalwoning of rondsnuffelen op een heuse pasar.
Voor kinderen is er een verkleedhoek met Indonesische klederdracht, een wayangtheater en een speeltuin.