Ontdek de heetste pasar van het jaar bij Taman Indonesia

Pasar Pedis 2018, de heetste pasar van het jaar!

Het is weer zover.. De pasar Pedis! Gezellige markt met als thema:
Rode chilli’s! Geniet op het terras van lekkere eetkraampjes en leuke indo-activiteiten, zoals de Hete peper quiz! Leer nieuwe recepten bij de kook
workshop en dans de Poco Poco!

Dierenpark Taman Indonesia organiseert op 7 en 8 juli wel een hele grappige pasar: de Pasar Pedis! Een pasar is een Indonesische markt, en pedis betekent 'heet' in de Indonesische taal. De markt zal dan ook helemaal in het teken staan van sambal, hete pepers en lomboks. Hoe pittig is dat!

Er speelt een live band, er is een hete peper contest en een grappige peper quiz. Natuurlijk staat de markt vol kraampjes met verschillende soorten sambal, pittig eten en peper plantjes. Het leukst is natuurlijk als de bezoekers in dresscode komen, zo rood mogelijk!

Op zaterdag 7 juli a.s. hebben wij zanger- entertainer Hans Milané over de vloer! Hans is een All-rounder met een repertoire van o.a. Pop, Country, Goud van Oud, Rock and Roll, Indo Rock, Indisch/Moluks en Soul. Hij is dan ook regelmatig te zien te zien op Pasar Malam en dierenpark Taman Indonesia.

      

Bezoekers kunnen op de Pasar Pedis naast het bezoek aan de tropische dierentuin ook nog een gezellige poco poco dansen! Verdere kunt u op deze dag nog genieten van allerlei lekkernijen bij de diverse kramen. Kom dus gezellig naar Dierenpark TAMAN INDONESIA in Kallenkote – vlakbij Steenwijk!

Zondag 8 juli is het weer voetjes van de vloer met onze huisband Krontjong Toegoe Modern.

       

Datum: 7 en 8 juli van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Ga voor alle informatie naar www.taman-indonesia.nl.

Dierenpark Taman Indonesia
Kallenkote 53
8345 HE Kallenkote
Tel. 0521-511189 

Bij Dierenpark Taman Indonesia vind je allerlei bijzondere dieren uit Indonesie zoals de Binturong, de Loewaks en Maleise Bosuilen, en kun je genieten van Indische hapjes en drankjes, een kijkje nemen in een Mentawai paalwoning of rondsnuffelen op een heuse pasar.
Voor kinderen is er een verkleedhoek met Indonesische klederdracht, een wayangtheater en een speeltuin.