Ontmoet 21 kunstenaars tijdens Rondje Diever Kunst en Ambacht

Eenentwintig deelnemers op vijftien locaties laten in de maanden januari, februari, maart en april hun werken zien in huis, werkplaats, atelier of galerie tijdens het Rondje Diever Kunst en Ambacht.

 

 

Ieder tweede weekend van de maanden januari t/m april zijn de locaties van 13.00-17.00 uur open op 11-12 januari, 8-9 februari, 14-15 maart en 11-12 april.

Rondje Diever is net als de Kunstwandeling door Diever onderdeel van de Stichting Talentvol Diever.

Tijdens Rondje Diever doen ook De Wereldwinkel, Hare Majesteit en In Den Uylenbal op zaterdag mee. Plaatselijke horeca zoals Brinkzicht, Keernpunt en De Lange hebben speciale gerechten voor dit evenement op de menukaart geplaatst.

De deelnemers


Foto: Marius Visser

De deelnemers zijn zelf aan het werk in hun ruimte, zodat de bezoekers ook kunnen zien waar ze mee bezig zijn. Er zijn gastexposanten, opdat er elke maand weer wat anders te zien is. Antiekrestauratie, keramiek, beelden, schilderijen, foto`s, aquarellen, mandala tekeningen, toepassingen van vilt en leer, bewerkte glasobjecten en nog meer moois zal te zien zijn tijdens het Rondje Diever.

De route is ongeveer 5 km. De routekaarten zijn verkrijgbaar bij de TIP, deelnemende winkels, horeca en deelnemers.
Wilt u de route van Diever lopen? Klik dan hier.

Ga voor alle informatie naar rondjediever.nl.

Talentvol Diever is de stichting die al enkele jaren en met veel succes op de tweede zaterdag en zondag in juni de Kunstwandeling door Diever organiseert. Onder de paraplu van deze stichting is een aparte commissie gestart met de organisatie van “Rondje Diever, Kunst en Ambacht”.