Ontdek het alternatief voor de Drentse Fiets4Daagse

Organisatie heeft een alternatief voor de Drentse Fiets4Daagse

Hoewel de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus inmiddels wat zijn versoepeld, kunnen evenementen tot 1 september nog niet doorgaan. Ook de reguliere Drentse Fiets4Daagse komt te vervallen, maar de organisatie heeft wel een alternatief bedacht.

De alternatieve Amslod Drentse Fiets4Daagse biedt de mogelijkheid om deze zomer toch mooie fietstochten te kunnen maken in Drenthe en een heuse Fiets4Daagse medaille te verdienen. De deelnemer zoekt zelf vier routes van 40 kilometer uit, die over vier verschillende dagen gefietst worden. Om mee te doen koopt iedere deelnemer een deelnameformulier via www.fiets4daagse.nl. Na het fietsen van de vier routes, stuurt de deelnemer het ingevulde formulier naar de organisatie en ontvangt dan in september een medaille.

Veel routes zijn te vinden op deze website.

Voorwaarden
Wie besluit mee te doen, moet rekening houden met een aantal voorwaar-
den. Zo kan er tussen 1 juli en 1 september gefietst worden. In vier dagen tijd, fietsen de deelnemers vier routes van 40 kilometer. Deze moeten in Drenthe gefietst worden. Hierbij moeten de deelnemers zich houden aan de maatregelen vanuit de overheid. Ook dienen de ingevulde inschrijfformulieren ingeleverd te worden. Alleen formulieren waarvoor betaald is, worden in behandeling genomen.