Bezoek en beleef 'Ondernemend Westerveld laat zien'

In Westerveld hebben onder-
nemers de krachten gebundeld: op zaterdag 4 november presen-
teren zij zich op één centrale plek, namelijk in en om de locatie van Astron aan de Oude Hooge-
veensedijk 4 te Dwingeloo.
Met één bezoek kunt u kennis maken met ruim honderd Wester-
veldse ondernemers en organisa-
ties!

De fair ‘Ondernemend Westerveld laat zien’ is van 10.00 tot 17.00 uur.

                          Veelzijdig programma

De lijst met deelnemende bedrijven kunt u hier bekijken. U zult zien dat ‘alle soorten’ bedrijven vertegenwoordigd zijn op de fair ‘Ondernemend Westerveld laat zien’! Van de eenpitter tot bedrijven met tientallen medewerkers.

U kunt kennis maken met adviseurs op diverse terreinen, architecten, autobedrijven, beeldend kunstenaars, bouw bedrijven, brandweer, coaches,  financiële instellingen of adviseurs, horecabedrijven en verblijfs accommo-
daties, hoveniers bedrijven, installateurs, makelaars, rijwielbedrijven, schilders, supermarkten, vormgevers- en communicatiebureaus, etcetera.

Vermaak voor de jonge bezoekers:
Ook is er voldoende te beleven voor kinderen, bijvoorbeeld:
• een springkussen
• schminken
• popcorn- en suikerspinkraam
• sterren kijken
• klimwand

Voor wie ‘precies’?
Op de fair ‘Ondernemend Westerveld laat zien’ is echt voor elk wat wils. Het is dé plek waar inwoners kennis kunnen maken met ondernemers én kunnen zien wat zij kunnen betekenen en leveren. Maar de fair is ook de plek om bijvoorbeeld te netwerken en als ondernemer, concollega’s de hand te schudden.

Locatie:
ASTRON
is het Nederlands instituut voor radioastronomie. Haar missie is ontdekkingen in de radioastronomie mogelijk te maken. Bij ASTRON worden baanbrekende technologieën ontwikkeld, maken wetenschappers gebruik van radioastronomische faciliteiten van wereld-formaat, en wordt fundamen-
teel astronomisch onderzoek gedaan. De ingenieurs en astronomen bij ASTRON hebben een uitstekende internationale reputatie op het gebied van technologische ontwikkelingen en fundamenteel onderzoek in de galactische en extra-galactische astronomie. Bij ASTRON werken circa 200 mensen en zijn bijna 30 nationaliteiten vertegenwoordigd.

Parkeren:
Volg de bewegwijzering en parkeer uw auto gratis op de aangegeven parkeerplaatsen en volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.
Bij de parkeerplaats kunt u op de gratis bus stappen. Deze rijdt ieder kwartier, wel zo gemakkelijk..
Parkeren bezoekers:
Aannemers- en loonbedrijf Vink B.V. Lhee 103 | Dwingeloo

ASTRON
Oude Hoogeveensedijk 4
7991 PD Dwingeloo