Help de dieren de crisis door bij dierenpark Taman Indonesia in Kallenkote.

De Corona Crisis heeft een grote impact. En ook dierenpark Taman Indonesia is in een pittige situatie terecht gekomen. Van een agenda vol arrangementen, workshops, pasars en evenementen naar nul inkomsten en een heleboel vragen en vooral bezorgdheid. Bezorgdheid om de gezondheid van de oudjes onder ons, onze naasten en natuurlijk ons eigen team. Maar ook zorg over onze dieren, ons familiebedrijf en de toekomst.

De hulp die de overheid ons heeft beloofd, stemt ons hoopvol, echter nog geen enkele maatregel geeft daadkracht. De eerste zorg is natuurlijk de zorg om onze dieren.

Kunnen wij de kosten blijven dragen voor het voer, het onderhoud, de zorg voor onze dieren, zolang we in deze onzekerheid zijn? Onwetend welke hulp we kunnen verwachten of wanneer? Daarom vragen we nu om jouw steun!

Wat kun jij doen?
Je helpt ons al door het aankopen van bijvoorbeeld een seizoenskaart, een entreebewijs of een cadeaubon via www.taman-indonesia.nl Je kunt deze dan later in het seizoen, wanneer we geopend zijn, bij ons komen verzilveren.

Wil je meer doen, en de Taman helpen door bijvoorbeeld een dier te adopteren of een week lang de Taman te voorzien van voer? Dan kan natuurlijk ook! Op onze website www.taman-indonesia.nl/Adopteer-een-dier kun je lezen hoe je de dieren en het park het beste kunt helpen. 

Wat kan de Taman voor jou doen?
In de Taman huisvest zich een Indische bibliotheek, met leesboeken van Marion Bloem, Yvonne Keuls, Adriaan van Dis en vele andere schrijvers tot natuur en culturele boeken over Indonesië.

Voor mensen die graag lezen maar geen ongelezen boeken meer in huis hebben,  kunnen we pakketjes van 1 tot 5 boeken langsbrengen in Steenwijkerland of Westerveld. Wil je deze graag ontvangen, kun je een mailtje sturen naar info@taman-indonesia.nl.

Dankbaar
Als dank zullen wij de komende tijd bijzondere filmpjes posten op facebook, en op ons YouTube kanaal, over onze dieren en de prachtige tuin in lentesferen. Zo kun je meeleven met twee bijzondere nachtdiertjes, zijn de eerste jonge vogels geboren en mogen de Blauwvleugelkookaburra’s weer voor het eerst naar buiten.

Op deze manier kunnen jullie ons blijven volgen en meegenieten van de positieve energie uit Taman Indonesia!

Via deze weg, willen we iedereen die door deze crisis getroffen is, ook sterkte en gezondheid wensen. Samen komen we er wel doorheen!

Terima kasih!

Dierenpark Taman Indonesia
Kallenkote 53
8345 HE Kallenkote
Tel. 0521-511189 

Bij Dierenpark Taman Indonesia vind je allerlei bijzondere dieren uit Indonesie zoals de Binturong, de Loewaks en Maleise Bosuilen, en kun je genieten van Indische hapjes en drankjes, een kijkje nemen in een Mentawai paalwoning of rondsnuffelen op een heuse pasar.
Voor kinderen is er een verkleedhoek met Indonesische klederdracht, een wayangtheater en een speeltuin.