DvhN Lentefair; het lentefeest van het Noorden!

categorie: Koloniën van Weldadigheid

Lentefair

Dagblad van het Noorden organiseert op zaterdag 11 en zondag 12 mei de leukste voorjaarsfair van het Noorden. 

Met 140 lentespecialisten en een uitgebreid programma is de DvhN LenteFair in de Tuinen Frederiksoord de beste plek om de lente te vieren!

De LenteFair brengt jaarlijks ruim 10.000 liefhebbers op de been.
Ook in 2019 mogen zij rekenen op een verrassend lentefeest tussen de fruitbomen met de laatste tuin- en interieurtrends, mode en fijne hebbedingen.

Wat kun je dit weekend o.a. verwachten:

 • Spot het straattheater
  Ken je de beeldende theatergroep Auth&Tiek? Hun interactieve straattheater is op veel festivals en evenementen te vinden én ook op de LenteFair. Hier komen zij met vele leuke acts, dus houd je ogen goed open tijdens de fair en geniet van de acts.
 • (Work)shoppen met Wonen&Co
  De deelname van Wonen&Co op de LenteFair vorig jaar was een groot succes. Het is dan ook niet gek dat zij dit jaar weer van de partij zijn. En er is weer genoeg te doen hier!
 • Naar hartenlust shoppen
  Op de LenteFair kan je hartstikke leuk rondsnuffelen: of je nu iets zoekt om als cadeau te geven aan jezelf of om iemand anders blij mee te maken (bijvoorbeeld een geschenk voor Moederdag!): op de LenteFair vind je hebbedingetjes en meer. Wij hebben alvast een aantal leuke deelnemers voor je op een rijtje gezet waar je naar hartenlust kan shoppen!
 • Lekker: Food Festival!
  Na al het shoppen, beleven en zien op DvhN LenteFair kan je wel even wat rust gebruiken. Uitrusten op een terrasje met een koffie of smoothie onder het genot van een hamburger of sushi klinkt dan toch als muziek in de oren?
 • Lentepret voor kinderen
  De DvhN LenteFair is een leuk dagje uit voor iedereen, dit geldt ook voor de jongsten! Want ook de kids worden bij ons in het zonnetje gezet en kunnen genieten van leuke activiteiten.

Ontdek dit en nog veel meer tijdens het mooiste lentefeest van het Noorden!

Openingstijden:
Zaterdag 11 mei en zondag 12 mei 2019: 10.00 – 17.00 uur.

Entree: € 7,50 pp (kinderen tot 12 jaar gratis).

Locatie:
De Tuinen Frederiksoord
Majoor van Swietenlaan 1b
8382 CG Frederiksoord 

Kijk voor meer informatie en tickets op www.dvhnlentefair.nl.

Stichting Van Swietentuin, Tuin Zonder Drempels
De fair is gesitueerd op een voorbeeldtuin van Stichting Van Swietentuin, Tuin Zonder Drempels in Frederiksoord. Deze tuin bevat verschillende afdelingen die de mogelijkheden voor verschillende doelgroepen zichtbaar maken. Voor meer informatie over deze bijzondere tuin kijk je bij het item “Over de Tuinen”.