Beleef het vervolg van Terug naar je OER! tijdens de Nachtelijke Beleving in Havelte

categorie: Havelte

De Nachtelijke Beleving is een bijzonder evenement dat goed past bij de kernwaarden van de gemeente. Een wandeling door de duisternis, langs unieke plekken met onderweg theatrale en muzikale belevenissen.

 

Ook dit jaar staan er weer vier Nachtelijke Belevingen op het programma in de gemeente Westerveld. In de maanden juni, juli, september en oktober worden ze gehouden, elke keer met een ander thema:

  • Diever: Midzomernachtelijke Beleving op 21 en 22 juni
  • Havelte: Terug naar je OER! op 19 en 20 juli
  • Dwingeloo: Plekken van plezier op 13 en 14 september
  • Frederiksoord: Levendig verleden op 25 en 26 oktober

* De avonden zijn per locatie qua opzet en theater hetzelfde dus voor twee
  avonden kaarten kopen wordt niet geadviseerd. In de verschillende dorpen
  is de opzet van de avond wel verschillend dus wij adviseren de Nachtelijke
  Beleving in meerdere dorpen te bezoeken.

De Nachtelijke Beleving is een initiatief van Stichting Toeristische Promotie Westerveld, Roestvrij Theater, betrokken ondernemers en verenigingen uit Havelte, Diever, Frederiksoord en Dwingeloo. Het evenement heeft maatschappelijke meerwaarde voor inwoners -jong en oud- in de regio door haar sociale karakter.             In de beleving staat de link
             naar mens en natuur voorop.

De opzet van vorig jaar wordt nu uitgebreid en vergroot. De tour zal bestaan uit verschillende korte performance, rituelen en theatrale beelden in Havelte.

Mensen met burn-outs, stress en een te hoge werkdruk je hoort het steeds vaker. Drenthe is de plek om bij te komen en met name Havelte. Ontwenningskliniek O.E.R., Ontspanning En Reset, heeft een speciaal programma ontwikkelt ‘Terug naar je Oer!’. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor mensen die toe zijn aan een herstel. Die hun werk even laten voor wat het is om terug te gaan naar de bron, terug te gaan naar je innerlijke oerinstinct.

Na het uit de hand gelopen experiment van Ontwenningskliniek Oer! in 2018 heeft mevrouw Bhopal een nieuw ontwenningsprogramma samengesteld, om terug te gaan naar de bron. Weg van de stress, terug naar uw oer. Volg de deelnemers die in dit op hol geslagen experiment proberen te ontsnappen aan de absurditeit van stressen en relaxen.
Sta zelf aan het roer, ga terug naar je oer.

De Nachtelijke Beleving is een wandeling van 1,5 uur waarbij onderweg op unieke plekken theatrale belevenissen plaatsvinden. Elke 30 minuten start er een groep met maximaal 75 deelnemers.

Datum: 19 en 20 juli 2019.

  • Inloop van 20.00 tot 23.00 uur.
  • De duur van de route is 1,5 uur.
  • Vertrektijden zijn 20:00, 20:30, 21:00, 21:30, 22:00 en 22:30 uur.
  • Vanaf 5+.
  • De Nachtelijke Beleving is helaas niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of voor rolstoelgebruikers).

Startlocatie:
Start Restaurant 't Knooppunt, Dorpsstraat 21 in Havelte
Parkeren Eursingerkerkweg 2A

Ga voor online ticketverkoop naar Tickets.