Midzomernachtdroom beleving & Hartstochtelijk Festival op 22 juni

Midzomernachtdroom én hartstochtelijk festival
  • Datum: 22 juni 2018
  • Thema: Midzomernachtdroom én hartstochtelijk festival
  • Locatie: Diever (de Brink)
  • Tijdstip: vanaf 20.00 uur tot 01.00 uur
  • Nachtelijke Beleving (wandeling) start tussen 20.00 uur en 23.00 uur | Entree € 5,- p.p. volwassenen en € 2,50,- p.p. kinderen inclusief één gratis consumptie en nachtlampje
  • Hartstochtelijk Festival: start om 21.00 uur
  • KOOP ALVAST ONLINE TICKETS

Nachtelijke Beleving | Wandeling

Op 22 juni staat Shakespearedorp Diever in het teken van een unieke Midzomernachtdroom beleving! We vieren dan de langste dag van het jaar! Het gehele dorp is gehuld in de sferen van de  Midzomernachtdroom. Maak jij dit unieke Shakespearestuk samen met ons mee? Beleef de 'HartsTocht' tijdens een avontuurlijke wandeling door Shakespearedorp Diever en ontdek prachtige theatrale belevingen door Roestvrij Theater op locatie! 

Start tussen 20.00 en 23.00 uur | Wil je erbij zijn? Koop dan alvast je ticket! 

Hartstochtelijk festival

Kom, Eet, drink en wees lief!

In samenwerking met Stichting Diever, Village of Shakespeare wordt een heus festival georganiseerd! Tijdens het festival op de brink staat lokaal talent en liefde centraal! Laat je verrassen door muziek, dans en theater tijdens dit bruisende festival op de authentieke brink. Want als "Village of Shakespeare" is het logisch dat de 'Dieverse Nachtelijke Beleving' wordt verbonden met Midzomernachtsdroom. Het is immers de eerste vrijdag na de langste dag, traditioneel dé avond voor Midzomer-feesten. 

Festival voor iedereen

Middels het kopen van een kaartje krijg je toegang tot een aantal speciale activiteiten. Ook zonder kaartje kun je volop genieten van theater en acts. Dat maakt de Dieverse Nachtelijke Beleving uniek. Er wordt ingezet om er een heel vrolijk, sfeervol en bovenal liefdevol festival van te maken, voor iedereen!

7 horeca-ondernemers op de Kerkbrink

Liefdesdrankjes, lekker hapjes en volop sfeer; dat is waar 6 Dieverse horeca-ondernemers zich gezamenlijk voor inzetten. Brinkzicht, IJssalon Smaak, 't Keernpunt, Landhotel Diever, Landhuis Noordes, Route 36 en Landgoed 't Wildryck slaan de handen ineen en verkopen tongstrelende hapjes en drankje vol passie en vuur. Verwacht van Smaak uiteraard fris, tintelend ijs. Kortom, de romantiek gloort deze avond volop. Kom, Eet, Drink en laat de liefde stromen. 

Lancering Shakespeare Ale

Er wordt hard aan gewerkt en binnenkort is het zover: de lancering van de speciale Shakespeare-Ale. Kom vrijdagavond naar de Kerkbrink en geniet als eerste van dit wel heel bijzonder biertje. Na vrijdag 22 juni zal deze Ale in een flink aantal horeca-ondernemingen geserveerd worden. Hiermee hebben we weer iets nieuws en unieks in Diever. 

MCW lokaal talent podium 
Muziek Centrum Westerveld verzorgt gedurende de hele avond de programmering van het lokaal talent podium.
Er zijn optredens van Dans en Energie uit Dwingeloo. Dansgroep o.l.v. Paula Wind op top40 muziek,  Popkoor Dwingeloo met een Populair repertoire o.l.v. Edwin Romp. Een band bestaande uit volwassen studenten van Muziekcentrum Westerveld, de Slagwerkgroep Sla-Je-Slag uit Dieverbrug, o.l.v. Michiel Gerringa en een band bestaande uit jeugdstudenten van Muziekcentrum Westerveld. 

Kijk voor meer informatie op: www.muziekcentrumwesterveld.nl

Sinje Kiel

We zijn bijzonder verheugd dat we tijdens het festival ook Sinje Kiel mogen verwelkomen. Met haar warme en gloedvolle stem zal sopraan Sinje Kiel theatrale liederen met Shakesperiaans knipoog van de Engelse componist Henry Purcell (1659-1695) ten gehore brengen, waarin zij de hartstochtelijke liefde bezingt. 

Uit Amsterdam komt het duo Frank en Sjoukje dat bekend is geworden doordat zij Shakespeare sonnetten op muziek hebben gezet. Zij spelen op 22 juni bij het kampvuur verzorgd door Scoutinggroep Schultegroep Diever. 

Het festival is vrij toegankelijk.

Samen sterk

Met de inzet van enthousiaste inwoners, vrijwilligers, ondernemers, gemeente en provincie zorgt de Stichting Toeristische Promotie Westerveld | Stichting Diever, Village of Shakespeare en Roestvrij Theater voor een onvergetelijke avond voor jong en oud! Vier jij Midzomernachtdroom ook mee op 22 juni!

Nachtelijke Beleving 4.0

De Nachtelijke Beleving in Diever is onderdeel van een reeks Nachtelijke Belevingen in de gemeente Westerveld. Laat je verrassen door muziek, theater en avontuur in de unieke Drentse natuur tijdens de vier Nachtelijke Belevingen in Havelte, Diever, Frederiksoord en Dwingeloo.

Beleef het in juni, september en oktober 2018!

Theatrale belevenissen op unieke plekken in de natuur:

In 2018 staan er vier unieke Nachtelijke Belevingen op het programma met passende thema's:

Toegangspoort Holtingerveld (Havelte) | Terug naar je OER | 1 juni (heeft reeds plaatsgevonden)
Diever | Midzomernachtdroom én hartstochtelijk festival | 22 juni
Frederiksoord | Op Pauperpad | 7 september
Dwingeloo | Duisternis & Sterren | Expeditie Duisternis | 27 oktober 

Deelname aan de Nachtelijke Beleving geschiedt geheel op eigen risico. De organisatie van de Nachtelijke Beleving kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of letsel als gevolg van deelname aan dit evenement.