Beleef de hele maand april Gekleurd Grijs in Actie!

Gekleurd Grijs in Actie!
Tijdens de actiemaand van Gekleurd Grijs, Gekleurd Grijs in Actie! bezoeken senioren in heel Drenthe workshops, aangeboden door kunstenaars/kunstencentra, rond-
leidingen in musea, theatervoor-
stellingen of bioscopen, lezingen, danslessen en nog veel meer.

Het aanbod wordt gebundeld in een programmaboekje wat breed verspreid wordt. Deze jaarlijkse activiteit is erg belangrijk voor de zichtbaarheid van de culturele omgeving, het creëren van sociale interactie en het bereiken en stimuleren van senioren om actief te participeren. U kunt het programmaboekje hier ook downloaden.

In de gemeente Westerveld zijn er activiteiten bij:

  • Miramar Zeemuseum, Vledder
  • Museums Vledder, Vledder
  • Bibliotheek, Diever
  • RSG Stad & Esch, Diever (Gekleurd Grijs Festival)
  • Bezoekerscentrum Dwingelderveld

 

Gekleurd Grijs Festival
Het Gekleurd Grijs Festival op 20 april in Diever (de gemeente Westerveld) biedt muziek, theater, dans, workshops, exposities, presentaties en een festivalmarkt voor en door senioren in Drenthe en hun families. Niet alleen cultuur, maar ook sociale en sportactiviteiten, zorg en welzijn hebben een plek op het festival.

Ga voor de activiteiten en meer informatie naar onze agenda en naar gekleurd-grijs.

Gekleurd Grijs is een sociaal-cultureel project van Stichting Kunst & Cultuur (K&C). Met de projectactiviteiten van Gekleurd Grijs worden senioren in Drenthe uitgenodigd actief deel te nemen aan kunstzinnige en creatieve activiteiten in de omgeving. Of het nu gaat om een kennismaking met kunst en erfgoed, deelname aan een workshop, een rondleiding in een museum of een bezoek aan een theater of bioscoop: Gekleurd Grijs biedt senioren volop mogelijkheden om in actie te komen!