Beleefpark Dwingeloo, De Kerkvlekken Havelte en Bosbad Vledder

Beleefpark Dwingeloo

In de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld ligt het Beleefpark Dwingeloo. Zwemmen, klimmen, klauteren of kliederen. Beleefpark Dwingeloo biedt het allemaal! Van eind maart tot en met de herfstvakantie kunnen bezoekers hier terecht voor ontspanning en inspanning. Gezinnen en jeugd beleven het hier met de uitdagende natuurlijke speeltoestellen en de waterspeelplaats met keienrivier. In het hoogseizoen nemen ruim 30.000 bezoekers hier ook graag een duik in het heerlijke zwembad vanaf de duikplank of glijden ze via de glijbaan het water in.

Beleefpark Dwingeloo

De Kerkvlekken

Met twee royale baden, waaronder een kleuterbad, twee glijbanen en twee spingplanken, biedt zwembad De Kerkvlekken vertier voor alle leeftijden. Je kunt er naar hartelust sporten en spelen. Op de grote en beschutte speelweide zijn een airtrampoline en een pannakooi te vinden. Er is bovendien een gezellig terras waar je kunt genieten van koffie, fris of ijs!

De Kerkvlekken Havelte

Bosbad Vledder

Met z'n allen van de familieglijbaan? Of een potje beachvolleyballen op het zandstrand? Bij Bosbad Vledder is voor jong en oud veel leuks te doen. Het Bosbad bestaat uit twee zwembaden, een grote zonneweide en een zandstrand. En als je trek hebt ga je gewoon naar Het Paviljoen waar allerlei lekkers wordt verkocht. 

Bosbad Vledder