Attracties voor kinderen

Jonge avonturiers kunnen in het nationale park van Drenthe hun hart ophalen. Ga op ontdekkingstocht in de Nationale Parken. Of neem een kijkje in het verleden bij de hunebedden of het OERmuseum. Ook een ritje met een huifkar is hartstikke spannend!

In de zomermaanden kun je je vermaken in een van de openluchtzwembaden in Dwingeloo, Havelte of Vledder. Of ga actief de bossen in op je mountainbike! In het nationale park van Drenthe is er voor ieder kind genoeg te doen.

Ook onze buren verwelkomen kinderen graag: in Ruinerwold kun je je de hele dag vermaken bij De Drentse Koe, in het klimpark in Meppel kun je naar hartelust klauteren en ook bootje varen in Giethoorn is erg leuk. Bij Taman Indonesia zie je de meest exotische dieren. Is het minder mooi weer, dan kun je overdekt zwemmen in Steenwijk of Meppel of een filmpje pakken in een van de steden in de buurt.

Onder Dagje Uit vind je allerlei leuke dagtochtjes, dierentuinen en speeltuinen. Spelen kun je trouwens ook fantastisch bij de Bezoekerscentra van de Nationale Parken!