Eten en drinken

Filter

Filter

Accommodatiekenmerken

Accommodatiekenmerken

Lijst

 • Dorpsrestaurant de Lange

  Kruisstraat 7 Diever

  Restaurant De Lange uw adres voor een gezellige goede maaltijd, lunch of een heerlijk diner. Een gezellig restaurant in het hart van Diever. Het ligt aan de doorgaande weg naar het Drents Friese Wold

  Bekijk Dorpsrestaurant de Lange

 • Restaurant Onder de Eiken

  Drift 20a Dwingeloo

  Met stevige stap of trap over oude paden door het bos, langs de bosrand en over de essen naar het Drentse dorp Dwingeloo. In de nabijheid van de lommerrijke brink vindt u de fraaie in 1853 gebouwde bo

  Bekijk Restaurant Onder de Eiken

 • Restaurant Grenzeloos en Zo

  Boijlerstraat 12 Doldersum

  Restaurant Grenzeloos en Zo ligt aan de rand van het Drents-Friese Wold. Dit is het op één na grootste aaneengesloten bos- en heidegebied van Nederland.

  Bekijk Restaurant Grenzeloos en Zo

 • Hartenlust

  Wandelbosweg 10 Havelte

  Welkom bij "Hartenlust" De Parel Van Drenthe. Hartenlust is een gezellig restaurant aan de rand van Havelte, “De Parel van Drenthe”. In de groene natuur kunt u genieten van onze gastvrijheid in combin

  Bekijk Hartenlust

 • Brasserie OER.

  van Helomaweg 18 Havelte

  Brasserie OER is hét kloppend hart van natuurgebied het Holtingerveld en is dé ideale plek om wat te drinken of te eten en te genieten van de omgeving.

  Bekijk Brasserie OER.

Kaart

 • 32 Restaurant in deze buurt
 • Restaurant

Restaurant

Er zijn in het nationale park van Drenthe heel wat leuke eetgelegenheden. Je vindt er eetcafés waar je een eenvoudige maaltijd kunt nuttigen maar ook restaurants waar je uitgebreid kunt tafelen. Veel restaurants hebben wifi, zodat je tussendoor nog even online je mail kunt checken.

Natuurlijk is ook de kleinste gast van harte welkom. Er zijn veel kindvriendelijke restaurants met een speelhoek of speeltafel. En dan zijn er nog de pannenkoekenboerderijen, waar je na een stevige wandeltocht met het hele gezin kunt genieten van een stevige pannenkoek!

Streekproducten

In verschillende restaurants wordt het eten bereid met Drentse streekproducten. Dus vraag gerust naar de streekgerechten die geserveerd worden en drink ook eens een wijntje uit een Drentse wijngaard. Je zult verrast staan!

Meer Restaurants in het Nationale park van Drenthe.