Eetgelegenheden in Dwingeloo, Diever, Havelte en Vledder

In Het nationale park van Drenthe zijn volop gelegenheden waar je lekker kunt eten en drinken. Je kunt er heerlijke streekgerechten uitproberen of juist voor de internationale keuken gaan. Of je nu uitgebreid wilt tafelen of gezellig met het gezin een pannenkoek wilt eten. Smul van een lekker ontbijtje met panoramaview en ga na een mooie wandeltocht voor een stevige lunch. Veel restaurants gebruiken streekproducten bij de bereiding van hun gerechten. Je kunt in deze regio bovendien uitstekend biologisch of vegetarisch eten.

Een wijntje, ijsje of een high tea

Is het mooi weer ’s avonds? Pik een terrasje op een van de authentieke brinken. Je bespreekt de dag met een lekker glas bier of wijn en je geniet simpelweg van het nu. Heb je zin in een Italiaans ijsje, een heerlijke high tea of ‘gewoon’ koffie met huisgemaakt appelgebak?

Ontdek tijdens je verblijf de veelzijdige culinaire kant van Het nationale park van Drenthe! Op deze website vind je een overzicht van de vele mogelijkheden: van restaurants en eetcafés tot terrasjes en theetuinen… Makkelijk is ook dat je hier meteen kunt zien of je hond mee mag en of er wifi is!