Info

Indoor SpeelRuimte

De Noordster 105 Dwingeloo

De Indoor SpeelRuimte is een unieke indoor speeltuin, geheel in het thema sterren en planeten. Kinderen tot circa 12 jaar kunnen de ruimte ontdekken in de Indoor SpeelRuimte van 240 m2 groot.

Kinderen klimmen en klauteren op de planeten en hebben via verschillende ruimtestations contact met elkaar. Vanuit de controlroom wordt de hele missie aangestuurd. De kinderen gaan helemaal op in het thema, compleet met astronautenpakjes. Daarnaast kunnen ze springen op de zon, bouwwerken maken met grote speelblokken of planetenvoetbal spelen in de glow in the dark pannaruimte. Naast de Indoor Speelruimte is een overdekte zandbak gecreëerd. Welk kind geniet nu niet van graven en bouwen in het zand?! Oftewel: de Indoor SpeelRuimte biedt uren speelplezier!
Meer informatie en sfeerbeelden zijn te zien op onze website. 

De Indoor SpeelRuimte is het hele jaar door dagelijks geopend: geen gast bij ons? Geen probleem! Iedereen is welkom. Bekijk hier de actuele openingstijden van de Indoor SpeelRuimte en onze horecavoorzieningen. Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie. Kinderen betalen €2,50. Ouders/begeleiders zijn gratis. 

Uitgespeeld in de Indoor SpeelRuimte? Ook onze midgetgolfbaan is het gehele jaar door geopend.
Daarnaast is ons waterspeelparadijs van mei tot september geopend bij een buitentemperatuur van minimaal 20 graden. Ook hiervoor geldt een entreeprijs van €2,50. 

TIP: Bekijk ons aanbod voor kinderfeestjes op: rcn.nl/kinderfeestje-noordster 

Foto/Film

Op de kaart

Adresgegevens

De Noordster 105 7991 PB Dwingeloo
Telefoonnummer 0521-597238 (kies 1)
E-mailadres noordster@rcn.nl