Dagje uit

Filter

Filter

Toegangsprijs regulier

Lijst

 • Planetron

  Drift 11b Dwingeloo

  Planetron is een publiekssterrenwacht in Dwingeloo en organiseert regelmatig sterrenkijkavonden. Een sterrenkijkavond is een belevenis voor jong en oud.

  Bekijk Planetron

 • Museum de Koloniehof

  Koningin Wilhelminalaan 87 Frederiksoord

  In Museum de Koloniehof in Frederiksoord maakt u kennis met de geschiedbepalende historie van de Maatschappij van Weldadigheid. De expositie vertelt het indrukwekkende verhaal van armoedebestrijding d

  Bekijk Museum de Koloniehof

 • Speeltuin Doldersum

  Doldersum

  Een leuke speeltuin in het hart van Doldersum. De speeltuin is gratis toegankelijk. Er staan veel leuke speelattributen, waardoor kinderen zich prima kunnen vermaken. Leuk voor een tussenstop.

  Bekijk Speeltuin Doldersum

 • Landgoed 't Wildryck

  Groningerweg 13 Diever

  In dit vakantiepark in Drenthe vindt u rust en ruimte! Gastvrij, kindvriendelijk en in een bosrijke omgeving... In recreatiepark Landgoed 't Wildryck te Dieverbrug verblijft u in een comfortabel bun

  Bekijk Landgoed 't Wildryck

 • Onderduikershol Diever

  Diever

  Het onderduikershol in Diever (gemeente Westerveld) is een ondergrondse boshut van beton, die wordt gestut door palen. Bij de ingang van de hut is een stenen gedenksteen aangebracht.

  Bekijk Onderduikershol Diever

Kaart

 • 6 Dagattractie in deze buurt
 • Dagattractie

Dagattractie

Het nationale park van Drenthe op een actieve manier ontdekken? Dat kan! Er zijn leuke en inspirerende dagattracties om de regio te ontdekken en te beleven! Zo kun je een tour per auto of fiets door de Koloniën van Weldadigheid in Frederiksoord en omstreken combineren met een bezoek aan museum De Koloniehof. Daar herleeft de tijd van de vrije Koloniën van de Maatschappij van Weldadigheid.

Voor kinderen is de natuurspeelplaats Wereld van OERRR een geweldige belevenis. Hier kunnen ze zich al sluipend en kruipend helemaal uitleven en onderwijl leren ze van alles over de natuur om hen heen. Handdoek en laarzen meenemen!

Bij dierenpark Taman Indonesia kun je je met het hele gezin vergapen aan bijzondere dieren die in Indonesië in het wild leven, zoals kaketoes en varanen.