Met z'n allen een dagje uit

Samen een dagje eropuit in Het nationale park van Drenthe! Ben je op pad met je familie, je collega’s of een groep vrienden? Kies dan voor een van de leuke dagattracties die de regio rijk is.

Het nationale park van Drenthe biedt een gevarieerd aanbod aan leuke groepsactiviteiten. Zo kun je een stoere tocht maken met de Heide-expres dwars door de bossen en over de heide van het Holtingerveld, een gebied gekneed door ijs en oorlog. Een unieke belevenis!
Je kunt ook een bezoek brengen aan het exotische Taman Indonesia. Daar maak je kennis met bijzondere diersoorten en je waant je in Indonesische sferen. Natuurlijk kun je er ook heerlijk oosters eten.

Wat is jouw favoriete dagje uit?

Het is een geweldige ervaring om de karakteristieke dorpen en natuur van Het nationale park van Drenthe te ontdekken met een speciaal vervoermiddel. Een solex bijvoorbeeld, of een huifkar… ook een toer op een segway behoort tot de mogelijkheden! Met zo’n opmerkelijk vervoermiddel bekijk je de omgeving met heel andere ogen. En: je hebt een heleboel plezier samen!

Het nationale park van Drenthe heeft veel te bieden, van creatieve tot culinaire uitjes en van outdoor tot games... Ontdek zelf hoe je het gebied wilt ervaren!