14e Paardenvierdaagse Zorgvlied

Datum: 12-09-2019
Tijd: 11:00
Locatie: Ludanchelo Hoeve, Wateren


        14e Paardenvierdaagse Zorgvlied
           van 10 t/m 13 September 2019. 

Het mooiste en gezelligste ruiter- en menners evenement van het Noorden!

De Paardenvierdaagse Zorgvlied is ondergebracht in de Stichting Paardenvierdaagse Zorgvlied en georganiseerd met ondersteuning van de samenwerkende horeca- en paardenrecreatiebedrijven in Zorgvlied, Wateren en tal van vrijwilligers.

De Paardenvierdaagse Zorgvlied wordt jaarlijks gehouden in week 37. 
Zorgvlied en omgeving staat dan in het teken van de recreatieve paardensport.

In 2006 is de eerste paardenvierdaagse gehouden. Dit bleek een enorm succes; met toen 140 en nu 300 enthousiaste deelnemers, die uit alle delen van Nederland naar Zorgvlied komen om 4 dagen lang "aangespannen" of "onder het zadel" te genieten van het Nationaal Park Drents friese Wold en omgeving.

Vier gevarieerde routes, elk met een lengte van ca. 25 km. worden uitgezet. De prachtige ongerepte natuur van Nationaal Park Drents Friese Wold en Boschoord blijkt een eldorado voor ruiters en menners. Ruimte, rust en de gemoedelijke sfeer zijn de kenmerken van de paardenvierdaagse van Zorgvlied.

Dagelijks wordt gestart vanaf een vast start/finishterrein aan de rand van het dorp. Er is een ruime parkeergelegenheid beschikbaar, bovendien zijn er accommodaties voor zowel deelnemers als hun paarden beschikbaar. Tijdens deze prachtige routes, is er halverwege de rit een catering, en voor de paarden water.

Op de 3e dag wordt er een feestavond georganiseerd met gezellige muziek en een lekkere barbecue. Overigens is er dagelijks op en rondom het startterrein gelegenheid andere deelnemers te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Starttijd:
Iedere deelnemer mag zelf de starttijd bepalen tussen 11.00 uur en 15.00 uur. Om 18.30 uur moet iedereen zich weer bij het start-/finishbureau hebben afgemeld.

Startlocatie:
Ludanchelo Hoeve
Wateren 15
8438 SB Wateren.

Ga voor inschrijven en alle informatie naar www.paardenvierdaagse-zorgvlied.nl