Fiets4Daagse van Dwingeloo

Datum: 27-08-2020
Tijd: 09:00
Locatie: Dorpshuis Over-Entinghe, Dwingeloo


Op dinsdag 25, woensdag 26, donderdag 27 en vrijdag 28 augustus 2020 kunt u mee doen met de Fiets4Daagse van Dwingeloo.De start en finish vinden plaats bij Dorpshuis Over-Entinghe in Dwingeloo.
Hier kunt u op uw gemak vooraf en na afloop genieten van een kop koffie of thee, een hapje en een drankje en heel veel gezelligheid. Desgewenst kunt u hier ook uw fiets stallen voor de volgende dag.

U kunt inschrijven voor 25/30, 40/45 of 60 km.
Er kan gestart worden tussen 09.00 en 12.00 uur.
Finish is uiterlijk om 16.30 uur.

Dwingeloo ligt te midden van twee nationale parken het “Dwingelerveld” en het “Drents-Friese Wold. Fietsen in de directe omgeving van Dwingeloo betekent kennismaken met fraaie natuur,  cultuur en heel veel kilometers mooie fietspaden. U fietst door gezellige en rustieke brinkdorpen, door bos en hei, langs essen en beekdalen.
Dwingeloo is een van de mooiste en gezelligste dorpen van Drenthe met zijn bijzondere Siepeltoren, zijn zeer fraaie authentieke brink en zijn vele terrasjes. Het is ook nog eens het groenste dorp van Europa, sinds het met goud bekroond werd in de groencompetitie van Entente Florale 2012-2013.

Onderweg
Alle ingrediënten voor vier dagen fietsplezier zijn dus voor handen. U kunt per dag beslissen of u 25, 40 of 60 km fietst. De routes zijn aangegeven met pijlen, maar u krijgt ook een routebeschrijving mee met allerlei weetjes voor onderweg. Alleen de extra lus voor 60 km wordt niet bepijld. Deze moet aan de hand van een route beschrijving worden gefietst.

U vindt op uw route enkele stempelposten, waarvan eentje tevens EHBO-post is. Waar nodig zijn op drukke kruisingen verkeersbegeleiders aanwezig. Een mobiel team kan bij pech onderweg kleine reparaties verrichten of zorgen dat u veilig weer in Over-Entinghe terug komt.

Ga voor alle informatie en inschrijven naar www.fiets4daagse-dwingeloo.nl en www.fietssport.nl.

Dorpshuis Over-Entinghe
Entingheweg 13
7991 CB Dwingeloo
Telefoon: 0521 595300