Knutselen met schelpen bij Miramar Zeemuseum

Datum: 27-10-2019
Tijd: 14:00
Locatie: Miramar Zeemuseum, Vledder


      Wees creatief met schelpen en maak
     kennis met de diepzee tentoonstelling.


Schelpen komen uit de zee, dat weet iedereen. Dus als je naar het Zeemuseum gaat, is het niet vreemd dat je daar schelpen vindt. Mejuffrouw Warners verzamelde vanaf 1955 zeedieren en schelpen. Daar is het museum om bekend.

Van schelpen kun je hele mooie dingen maken, zoals schelpen poppetjes, monstertjes of windlichtjes. Maar er is meer te zien dit jaar: in de diepzee tentoonstelling sta je oog in oog met een draakvis en andere bijzondere zeedieren uit de donkere diepten van onze oceanen.

           

Kom langs, laat je inspireren en maak iets moois met schelpen.

Wanneer:  27 oktober: 14.00 uur - 16.00 uur.
Voor wie:   Leeftijd: 4-12 jaar
Kosten:      € 6,50 per volwassene
                  Kinderen t/m 12 gratis tijdens Oktober Kindermaand

Locatie:
Miramar Zeemuseum
Vledderweg 25
8381 AB Vledder
0521 3813 00
www.miramar-zeemuseum.nl

Ga voor alle informatie naar www.oktober-kindermaand.nl.

Oktober Kindermaand betekent een maand lang genieten van kunst en cultuur zonder kosten. Musea, theaters, muziek- en dansscholen, ateliers, bibliotheken, borgen, kerken en molens openen in de weekenden van oktober gratis hun deuren voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar.
Zij organiseren speciale activiteiten. Het programma staat ieder jaar bol van boeiende workshops, spannende rondleidingen en mooie voorstellingen. Ook aan kinderen met een beperking wordt gedacht.

Oktober Kindermaand vindt ook plaats gedurende de weekenden van de herfstvakantie, zodat kinderen uit niet-deelnemende provincies de kans krijgen om mee te doen met de speciale activiteiten.