Bourgondisch Westerveld met Kids- en Foodplein

Datum: 29-09-2019
Tijd: 15:00
Locatie: Ruinerwoldseweg 3, Uffelte

 

              Zondag - Kids- en Foodplein
    Kidsplein op Bourgondisch Westerveld

Doe ook mee aan de leuke activiteiten op het Rabobank kidsplein op het evenemententerrein aan de Ruinerwoldseweg 3 in Uffelte!

Voorafgaand aan de officiële opening van het foodplein om 16:00 uur is er vanaf 15:00 uur voor de kinderen uit de wijde omgeving het Rabobank kidsplein. Er zijn springkussens en leuke activiteiten voor zowel jonge als wat oudere kinderen.

In samenwerking met Outdoor Point hebben we tussen 15:00 uur en 19:00 uur nog andere leuke activiteiten zoals Archery tag en handboogschieten voor kinderen vanaf 10 jaar. Ook is er blaaspijp schieten en mega 4 op een rij voor kinderen vanaf 6 jaar.

Deelname aan de activiteiten is gratis!

      Foodplein Bourgondisch Westerveld

Kom ook kijken, proeven en bourgondisch genieten op het foodplein in de feesttent aan de Ruinerwoldseweg 3 in Uffelte op zondag 29 september 2019!

We hebben diverse deelnemende horecabedrijven uit de gemeente Westerveld die op het foodplein hun beste kant laten zien.

Alle bedrijven bieden iets anders aan op culinair gebied en deze gerechten zullen niet in grote porties worden aangeboden. Op deze manier kan iedereen meerdere bedrijven bezoeken en lekker genieten van de diverse gerechten die er zijn. Volgens ons is er voor iedereen wat lekkers te vinden, zowel voor jong als voor oud.

Tijdens het weekend werken we voor zowel het eten als het drinken met muntjes (Uffo’s). Deze munten worden verkocht voor € 2,25 en een halve munt is € 1,10. Er zijn gerechten te verkrijgen vanaf één muntje.

Datum en tijd:
Zondag 29 september 2019 vanaf 15.00 uur Kidsplein en vanaf 16.00 uur Foodplein.

Ga voor meer informatie en tickets naar www.bourgondischwesterveld.nl.

Locatie:
Bourgondisch Westerveld
Ruinerwoldseweg 3
7975 PD Uffelte