De Kolonie Live!

Datum: 20-04-2018
Tijd: 20:00
Locatie: Frederiksoord

 

     Op vrijdag 20 april 2018 vindt De Kolonie Live! plaats.

Een spectaculaire en unieke feestavond waarbij 11 inwoners uit Frederiks-
oord, Willemsoord, Nijensleek, Wilhelminaoord en Vledder live zullen optreden onder begeleiding van een 8-koppige professionele band.
Een avondvullende show waarin de meest uiteenlopende muziekstijlen voorbij zullen komen, van Nederlandstalig tot rock en van hedendaagse pop tot de bekendste danceclassics.

De Kolonie Live! is geen karaoke avond of een soundmixshow. Ook is het geen verzoekjesavond of een jamsessie. De 11 deelnemers - variërend in de leeftijd van 13 tot 67 jaar - zijn zich al weken aan het voorbereiden waarbij ze gecoacht worden door Stella Vermeulen, bedenker van het concept Heel Holland Live en tevens manager en zangeres van de feestband Glamourama!.

           

Er is geen sprake van een wedstrijdelement. Voorop staat dat het een hele leuke avond moet worden zowel voor de lokale ‘artiesten’ als voor het publiek. De mensen in de zaal krijgen een volwaardige feestavond, het grote verschil met andere feestavonden waar bands optreden is dat er bekende gezichten voor op het podium staan. Samen met zanger Jannes zullen zij voor een muzikale invulling zorgen! En daarin zit hem meteen de grote meerwaarde.

Voor meer informatie over het evenement kunt u terecht op www.heelhollandlive.nl.

Vrijdag 20 april van 20:00 uur tot 1:00 uur.

Ga voor meer informatie naar facebook-Maatschappij-van-Weldadigheid.