Kerstmarkt Vledder

Datum: 14-12-2019
Tijd: 12:00
Locatie: Lesturgeonplein, VledderZaterdag 14 december 2019 vindt de kerstmarkt in Vledder weer plaats.

Tijdens dit evenement zullen verschillende sfeervolle kramen een mooie sfeer in de dagen voor kerst brengen.
De markt vindt plaats op het lesturgeonplein, vlakbij de kerk waar 7 koren zullen optreden.

Aan jong en oud is gedacht:
Er is een verloting, kerstwensboom, er zijn verschillende eetgelegenheden, knisperende vuren en een gezellige kersthuisjestentoonstelling in de bieb. Daarnaast is er een sportplein voor jong en oud en heuse ski-beurs voor al uw winter- en skikleding en accesoires.

De sfeervolle kramen en prachtige uitstraling zullen er voor zorgen dat u zich in een mooi, sfeervol Vledder zult begeven.
Binnen in de kerk worden prachtige liederen gezongen door diverse koren uit de regio (Korenfestival).

Wensenboom
De oudjaarsvereniging zet weer een wensenboom neer waar iedereen een persoonlijke wens kan achterlaten voor een dierbare of bijzonder persoon; sommige wensen komen ook in vervulling tijdens de markt.

Die Dorfplatz Musikanten, Blaoskapel de Zendestriekers en muziekkids Westerveld treden op diverse locaties op de markt op. In de kerk is een korenfestival en de midwinterhoornblazers zorgen daar voor een mooie muzikale afsluiting.

De kinderen kunnen in de bibliotheek zich laten schminken. Op de markt is tevens een kerststal met daarbij de schapen.

Kerstwandeling
Verder zijn er mooie versierde kramen in kerstsfeer en de vele brandende lichtjes maken het plaatje compleet. Een week later, op 21 december, wordt de kerstwandeling gehouden. Starten kan vanaf 18.15 uur in de Dorpskerk van Vledder. Tijdens de korte maar gezellige tocht wordt het kerstverhaal uitgebeeld en na afloop is er een verrassing voor de deelnemers.

Deelname aan beide evenementen is gratis.

Met de kerst in aantocht, het geknisper van het houtvuur en de warme gluwijn en chocolademelk is dit een evenement dat u niet snel zult vergeten.

De markt wordt gehouden van 12.00 uur - 18.00 uur op het Lesturgeonplein in Vledder, rondom de "Johannes de Doper" kerk.

Ga voor meer informatie naar facebook.com/KerstbelevingVledder.