Actief

Filter

Filter

Accommodatiekenmerken

Fietsen

Lijst

Kaart

  • 19 Fietsen & fietsverhuur in deze buurt
  • Fietsen & fietsverhuur

Fietsen & fietsverhuur

Drenthe is de fietsprovincie bij uitstek. Er lopen ontzettend veel bijzondere fietsroutes dwars door de mooie Drentse natuur. Verharde paden voor je toerfiets of e-bike, maar ook vele kilometers onverharde routes voor pittige MTB-tochten. Je kunt in het nationale park van Drenthe heel simpel mooie tochten maken met behulp van het fietsknooppuntensysteem. Ontdek het zelf tijdens een fietsvakantie in Drenthe of schrijf je in voor de Drentse Fiets4daagse. Voor kinderen is er de interactieve Kids4Daagse: met een fijne afstand, een leuk verhaal én spannende opdrachten voor het hele gezin!

Natuurlijk zijn er ook bewegwijzerde fietsroutes. En wat dacht je van een fietsarrangement? Een compleet pakket met fietsen, een route, maaltijd(en) en desgewenst een overnachting. Bij de Tourist Info Punten in Diever, Dwingeloo, Havelte en Vledder kun je uiteraard terecht voor tips en suggesties voor een bijzondere fietsroute. Onze gastheren- en vrouwen helpen je graag verder! 

Fietsverhuur
Op verschillende plekken in het nationale park van Drenthe vind je fietsverhuurbedrijven; bijvoorbeeld in Dwingeloo, Havelte, Vledder en Diever. Of je nu een gewone fiets, een mountainbike of een e-bike wilt, er is altijd een fiets die bij je past!