Militaire Beleef Dag Havelte: Er valt nog zoveel te ontdekken..

categorie: Kinderactiviteiten, Wandeltochten, Havelte, Sporen uit het verleden, Natuur, Holtingerveld, Themamaand mei: Oorlog & Bevrijding in Drenthe, Fietstochten

Ontdek een fiets- en wandel evenement langs militaire belevingen rondom de Johannes Postkazerne Havelte/Steenwijk tijdens de allereerste Militaire Beleef Dag van Nederland.

Op zaterdag 13 mei as staat sportief beleven en avontuurlijk orienteren in een gebied dat bol staat van bekende en verborgen oorlogsverhalen in een uniek stukje Drentse natuur centraal.

Ontdek jij belevingen in- en rondom de Johannes Postkazerne, Havelte, Darp, Kallenkote, Uffelte, Toegangspoort Holtingerveld en Rheebruggen ook mee?

Bezoekers krijgen de kans om langs speciale fiets- wandel en avontuurlijke beleefroutes verhalen over de Koude Oorlog, 80-jarige Oorlog, Napoleontische tijd, de Eerste Wereldoorlog te ontdekken en de Tweede Wereldoorlog te ontdekken. Eveneens staan er veel culturele activiteiten op het programma zoals theatrale verhalen over militairen en burgers in oorlogstijd, muziek, kinderactiviteiten en oorlogsmusuea.

Ben jij er ook bij op 13 mei?
Kijk snel voor meer informatie over de Militaire Beleef Dagen